Ratsastusleirit 2017


Kesällä 2017 järjestämme ratsastusleirejä kaiken tasoisille ratsastajille. Kaikilla leireillä maastoillaan päivittäin  1-2h lenkki ja ratsastetaan tunti kentällä (poikkeuksena alkeisleiri, jolla pääsääntöisesti ratsastetaan kentällä). Pienryhmät rakennetaan leiriläisten tason mukaan ja kaikkien sisältöön saavat leiriläiset vaikuttaa. Jokainen leiri on siis toiveleiri! Tervetuloa nauttimaan ratsastamisesta suomenhevosilla yksilöllisissä pienryhmissä ja viihtyisässä ilmapiirissä.

I Leiri 12.-14.6.  Täynnä
II Leiri 19.-21.6. Täynnä
III Alkeisleiri 26.6.-28.6.
IV Leiri 3.7.-5.7.
V Leiri 10.7.-12.7.

KERÄÄ KAVERIPORUKKA JA VARAA OMA KAVERILEIRI! KAIKKI TALLIN HEPAT KÄYTÖSSÄNNE JA PALJON TOUHUA KOLMEN PÄIVÄN AJAN! min. 3 henkilöä

Leirien hintaan 200e sisältyy:
-  2-3 h ratsastusta/päivä
- opetus aina pienryhmissä, max 4 ratsukkoa
- majoitus ja maukkaat kotiateriat
- horsemanship-opetusta
- vakuutus
- hoitohevonen
- kärrittelyä
- hevosten uittamista
- hauskaa leiripuuhaa

HEVOSRETRIITTI 7.-9.7. Tule rauhoittumaan ja löytämään yhteys itseesi sekä hevoseen.
Läsnäolo ja kehotietoisuus- kurssin ydin on paluussa perusasioihin, oman mielen, kehon ja sielun äärellä lepääminen ja sitä kautta voimaantuminen. Pysähdy itsesi äärelle, hevonen rinnallasi.
Jotta voimme olla läsnä hevoselle, meidän tulee olla läsnä itsellemme. Me voimme ohjata hevosia, mutta myös hevoset salliessamme ohjaavat meitä. Opettele kokemaan itsesi ja hevonen uudella tavalla.
Kurssilla on ohjaajana Suvi Suur-Inkeroinen. Harjoitteissa käytetään ajoittain hevosia, mutta pääpaino on rauhoittumisella ja läsnäolon harjoittelulla. Suvin ohjaamien harjoitteiden lisäksi, käytetään hevosia ja metsää rentoutumiseen ja voimaantumiseen maastolenkeillä.
Kurssi alkaa perjantai-iltana, halutessasi maastoratsastuksella. Lauantaina ja sunnuntaina päivä Suvin ohjauksessa, illalla voi jälleen maastoilla. Kurssi sisältää ruuat (vegaaniset) ja majoituksen.
Osallistua voi myös oman hevosen kanssa ja ilman majoitusta. Hinta 270e.

Leirit myös kauniina lahjakortteina!